среда, 1 марта 2017 г.

Стати фаворитом цариці наук

01 березня 2017 року в актовій залі Славутицького ліцею відбулася зустріч старшокласників з представниками механіко-математичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Перед учнями 10-11 класів виступили декан механіко-математичного факультету доктор фізико-математичних наук, професор Городній Михайло Федорович, завідувач кафедрою механіки суцільних середовищ, доктор технічних наук, професор Лимарченко Олег Степанович та заступник декана з наукової роботи, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри  механіки суцільних середовищ Харитонов Олексій Михайлович.  Учні прослухали інформацію про механіко-математичний факультет як провідний науково-освітній центр України, який здійснює підготовку фахівців з математики, актуарної та фінансової математики, статистики та механіки. 
 Освіта, здобута на факультеті, дає його випускникам можливість широкого вибору місця роботи: в академічних та науково-дослідних інститутах, конструкторських бюро, навчальних закладах різного рівня в Україні і за кордоном, обчислювальних центрах, комерційних та банківських структурах, страхових компаніях. 
Після виступів шановних гостей учні мали можливість особисто поспілкуватися з деканом факультету та отримати відповіді на запитання, які стосувалися умов вступу на механіко-математичний факультет на бюджетній основі.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий